JVFN 25 maj: Tillväxt och export startar i norra Sverige

18 april, 2016

Botniska korridoren och Riksdagsledamöterna Jasenko Omanovic (S), Trafikutskottet och Helena Lindahl (C) Näringsutskottet bjuder in till ett samtal om Sveriges nyindustrialisering och tillväxt, den 25 maj i Sveriges riksdag. Anmäl dig idag genom att fylla i din e-postadress här.

maj

25maj09:3013:00FeaturedTillväxt och export startar i Norra SverigeJärnvägsforum Norr

 

kort anmalan forum
Intresseföreningen Norrtåg och medarrangörerna sparar dina personuppgifter för att kunna genomföra det aktuella arrangemanget och en senare utvärdering. Du kan när som helst begära utdrag på vilka uppgifter vi har eller att dina uppgifter tas bort. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter på JVFN.se/integritetspolicy/
Skickar

Sverige är ett exportberoende land med en betydelsefull tillverkningsindustri. Norra Sverige står för en stor del av vår export och tillväxt. Hur kan vi skapa hållbara förutsättningar för denna verksamhet att fortsätta att bidra till vår välfärd?

Tillväxt och export i norra Sverige – några exempel
Per Bondemark, SSAB och Näringslivets transportråd, Mats Erkén, ScandFiber logistics, Carina Zolland, Polarbröd

Tillväxt, resande och expansion – tågtrafiken nu och i framtiden
Caroline Åstrand och Petter Essén, SJ AB, Olle Tiderman, Norrtåg AB

Programmet avslutas med ett panelsamtal om hur vi kan bidra till fortsatt tillväxt i Sverige med bland annat SJ AB, Näringslivets transportråd, Polarbröd mfl.

Begränsat antal platser. Anmäl dig redan i dag via länken ovan!

 

Järnvägsforum Norr

Järnvägsforum Norr

X